Podotherapie Zutphen Polbeek

Podotherapie Zutphen Polbeek

Podotherapie Hermanns Zutphen Polbeek
Huisartsenpraktijk de Verbinding
Van Dorenborchstraat 1D
7203 CA Zutphen

Routebeschrijving
Rijd vanaf de Kompaan College vh Het Stedelijk op de Wijnhofstraat naar het westen richting de Van Lochterenstraat. De Wijnhofstraat draait naar rechts en wordt de Van Drinenstraat. Sla linksaf naar de Voorsterallee. Ga het stoplicht rechtdoor op de Van der Capellenlaan. Sla rechtsaf naar de Van Dorenborchstraat. Je vindt je bestemming rechts op nummer 1D.

Parkeren
Er is een parkeerplaats bij het pand aanwezig.

Locaties in de buurt
Deventer, Apeldoorn

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van huisartsenpraktijk de Verbinding. Als je binnenkomt kun je ná de apotheek aan de linkerkant in de wachtkamer plaatsnemen. Uw podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Huisartsen, fysio

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.