Podotherapie Zwolle Diezerpoort

Podotherapie Zwolle Diezerpoort

Podotherapie Hermanns Zwolle Diezerpoort
Inpandig bij DeBolleBieste Gezondheidsplein
Rembrandtlaan 10
8021 DH  Zwolle

Routebeschrijving
Rijd vanaf de Albert Heijn op de Diezerpoort naar het oosten op het Diezerplein, richting de Braillestraat. Sla aan het einde van de weg rechtsaf om op het Diezerplein te blijven.  Sla rechtsaf om op het Diezerplein te blijven en sla vervolgens linksaf  Sla naar de Burgemeester Drijbersingel. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Rembrandtlaan. Je bestemming bevind zich na 350 meter aan de rechterkant op nummer 10.

Parkeren
U heeft voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Let op sommige delen zijn echter betaald parkeren.

Locaties in de buurt
Zwolle Holtenbroek

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van DeBolleBieste Gezondheidsplein. De algemene wachtkamer is op de begane grond, hier kunt u plaatsnemen totdat uw podotherapeut u daar komt halen.

Andere inpandige disciplines
Huisarts, apotheek, diëtiek, fysiotherapie, psycholoog, buurtzorg

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.