Podotherapie Zwolle Holtenbroek

Podotherapie Zwolle Holtenbroek

Podotherapie Hermanns Zwolle Holtenbroek
Inpandig bij: Fysiotherapie Holtenbroek
Straussplein 5
8032 AE Zwolle

Routebeschrijving
Houd vanaf de Jumbo op de Veemarkt rechts aan om op de Veemarkt te blijven (rechts van de IJshallen Zwolle) . Blijf de doorgaande weg volgen (onder viaduct door) totdat je bij de grote weg uitkomt, ga hier vervolgens naar rechts om de Blaloweg te volgen. Ga 3 stoplichten rechtdoor om vervolgens het 4de stoplicht linksaf te slaan naar de Mozartlaan. Rijdt onder het Deltion College door en neem de eerste aflag op de rotonde. Neem de tweede weg naar links om vervolgens wederom naar links te gaan richting Straussplein. U kunt hier op de parkeerplaats parkeren, uw bestemming bevind zich aan de linkerkant op nummer 5.

Parkeren
U kunt op de parkeerplaats op het Straussplein parkeren.

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van Fysiotherapie Holtenbroek. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer op de 1ste verdieping, de podotherapeut komt u hier halen.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manuele therapie, fysiotherapie bij schouderklachten, DryNeedling en sportfysiotherapie

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.