Podotherapie Venray Eindstraat

Podotherapie Venray Eindstraat

Podotherapie Venray Eindstraat

Podotherapie Venray Eindstraat,
Eindstraat 32
5801 CR, Venray

Routebeschrijving
Rijd vanaf de Jumbo (De Bleek) op de Hoenderstraat richting de Westsingel. Neem de 2e afslag naar rechts naar de Langeweg. Aan het einde van deze weg sla rechtsaf naar de Eindstraat. Vervolgens neem je de eerste weg naar links om het parkeerterrein op te rijden.

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaats die bij het gebouw aanwezig is, parkeer op de aangewezen plekken voor FYSIO-therapeuten Eindstraat. U kunt op Eindstraat 32 (als u voor het gebouw staat rechts om de hoek) naar binnen om vervolgens in de wachtkamer plaats te nemen, de podotherapeut komt u hier ophalen.

Locaties in de buurt
Venray Keizersveld, Overloon, Meerlo, Horst

Omschrijving van het pand
Podotherapie Hermanns is gevestigd in het pand van FYSIO-therapeuten Eindstraat.

Andere inpandige disciplines
Fysiotherapie, manuele therapie.

Meer over ons
Wij zijn een team van podotherapeuten en zijn gespecialiseerd in verschillende gebieden zoals voetproblemen en houdingsproblemen. Dit combineren wij met onze kennis in o.a. diabetessportreuma en kinderen. Door onze opgebouwde kennis, weten we exact wat de beste oplossing is voor uw probleem, klacht of blessure.
Om klachten op te sporen verrichten we een uitgebreid lichamelijk onderzoek waarbij we uw houding en lichaamsfuncties testen. Hierbij maken we gebruik van de modernste technieken en apparatuur om tot de beste resultaten te komen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we een breed scala aan behandelmogelijkheden inzetten, afhankelijk van de ernst en locatie van uw klacht.

Om onze kennis en kwaliteit voor u te waarborgen zijn we aangesloten bij de NVvP, de beroepsvereniging voor podotherapeuten in Nederland. Daarbij hebben we in juni 2017 het praktijkkenmerk behaald, wat garant staat voor de kwaliteit in de praktijk. Het keurmerk  is inzichtelijk voor “patiënten”, andere specialisten, huisartsen en zorgverzekeraars.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch benaderen tussen 8:00 en 18:00, door te bellen naar ons hoofdkantoor op 085 053 00 33. Tijdens het telefoongesprek wordt u specifieke vragen gesteld benodigd voor het onderzoek.