Sporten

Meest beoefende en blessuregevoelige sporten

Tijdens het sporten wordt er veel meer van je lichaam gevraagd dan tijdens je dagelijkse bezigheden. Hierdoor is de kans op het oplopen van een blessure uiteraard veel groter. Vaak treden sportblessures tijdens het sporten op, maar in sommige gevallen komen de klachten pas de volgende dag tot uiting. Wanneer er geen actie ondernomen wordt, kunnen de klachten zodanig verergeren dat het sporten tijdelijk verminderd of gestaakt moet worden. Soms zijn de klachten zo hevig dat deze ook tijdens de dagelijkse bezigheden blijven aanhouden. Onze specialisten hebben de kennis en kunde van de anatomie en pathologie van het lichaam. Door dit te combineren met hun sportkennis zijn zij de aangewezen personen om sporters te begeleiden. Hierdoor worden klachten voorkomen en genezen en zorgen wij dat jij je persoonlijke doelstellingen kunt halen.

De specialisten van Sportpodotherapie Hermanns hebben de kennis en kunde van de anatomie en pathologie van het lichaam. Door dit te combineren met hun sportkennis zijn zij de aangewezen personen om sporters te begeleiden. We werken op locaties waarbij de inrichting en onderzoektechnieken volledig gericht zijn op sporters. Een sportonderzoek duurt ongeveer 1:15 uur. Hierbij krijg je een individueel plan van aanpak, advies op maat en indien nodig een hulpmiddel.

We hebben de meest beoefende en blessuregevoelige sporten voor je uitgewerkt. Staat jouw sport of blessure er niet bij? Vul snel een contactformulier in, dan helpen we je graag verder.