Vergoedingen Sport podotherapie

Onze behandelingen worden ruimschoots vergoed binnen de meeste aanvullende verzekeringen. Voor onze behandelingen hoef je geen eigen risico te betalen en een verwijzingen van een (huis)arts is in de meeste gevallen niet nodig. Sommige verzekeraars hebben een totaal bedrag voor voetzorg opgenomen, waar vanuit ook andere voetzorgverleners zoals de pedicure vergoed worden. Dit kan wel eens nadelig zijn voor de hoogte van de individuele vergoedingen wanneer je bij meerdere voetzorgverleners onder behandeling bent. Let hier op om verrassingen te voorkomen!

Klik op onderstaande link om te zien hoeveel je vergoed krijgt van je zorgverzekeraar. Je wordt doorverwezen naar onze homepage van onze corporate site  Overzicht vergoedingen Ziektekostenverzekeraars (Podotherapie Hermanns).


Jouw nota

De administratieve behandeling van nota’s is uitbesteed aan Fa-med in Amersfoort. Fa-med verzendt hierbij de rekeningen en is verantwoordelijk voor het innen van de nota’s. Heb je inhoudelijke vragen over het factuurbedrag, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van aanvullende informatie.

Bij alle andere vragen, neem contact op met Fa-med.

Website:  www.notavanfamed.nl
E-mail:      callcenter@famed.nl
Tel.:             0900 – 0885 (€0,90 per gesprek + gebruikelijke gesprekskosten)