Samenvattingskaart

Je onderzoeksresultaten in een persoonlijke map.

Samenvattingskaart

Na het uitvoeren van het sportpodotherapeutisch onderzoek geven we jou alle belangrijke onderzoeksresultaten mee in een persoonlijke map. Deze kun je thuis nog eens rustig doornemen of bijvoorbeeld laten lezen door je sportinstructeur. Door deze samenvattingskaart krijg je meer inzicht in je belastingsmogelijkheden waardoor je blessures kunt voorkomen of je persoonlijke doelstellingen sneller kunt behalen.

Het sportpodotherapeutisch onderzoek is een onderzoek welke speciaal is ontwikkeld voor sporters. Sporters zijn nóg intensiever met bewegen bezig en dat stelt hogere eisen aan de belastbaarheid van het lichaam. Omdat elke sport en iedere persoon anders is, wordt het onderzoek en daaruit voortvloeiend advies en producten op maat gemaakt. De belangrijkste resultaten van het sportpodotherapeutisch onderzoek krijg je van ons mee in een persoonlijke map met jouw samenvattingskaart. Op deze kaart staan belangrijke gegevens zoals een individueel behandelplan, resultaten van de drukmeetanalyse, de beschrijving van het biomechanisch functieonderzoek en eventueel schoenadvies en oefeningen. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw belastingsmogelijkheden waardoor je blessures voorkomt en je prestaties verbeterd.

Bewaar de samenvattingskaart goed. Mocht je ooit naar een andere sporttherapeut gaan, dan kunnen deze gegevens goed van pas komen.