Sportcompressiekousen

Voor betere prestaties en sneller herstel.

Sportcompressiekousen

Sportcompressiekousen zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse sporter. Ze verbeteren de bloedcirculatie, geven stabiliteit en zorgen voor een sneller herstel na het sporten. Ook worden de compressiekousen ingezet voor blessures aan de onderbenen zoals bijvoorbeeld shin splints (zie onderstaande tekst voor meer info). Met onze kennis en breed assortiment, hebben we altijd de juiste compressiekous voor jou in huis.

Heb je tijdens het sporten last van je onderbenen, of heb je last van spierpijn na het sporten? Dan kunnen sportcompressiekousen de uitkomst bieden! Ook wanneer je geen pijnklachten ervaart kunnen sportcompressiesokken zorgen voor verbeterde prestaties op sportgebied.

Onze compressiekousen zijn speciaal ontwikkeld voor sporters en geven lichte opwaartse druk op het onderbeen. Hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Bovendien zorgt het voor een sneller herstel van je spieren waardoor je minder (lang) last hebt van spierpijn. De strakke pasvorm zorgt er bovendien voor dat trillingen en bewegingen worden opgevangen waardoor klachten kunnen worden voorkomen. Door deze unieke kenmerken zijn er een aantal blessures waarbij de sportcompressiekousen uitstekend resultaat bieden: